Pályázat

BIZTOSÍTJUK A FEJLESZTÉSEKHEZ SZÜKSÉGES FORRÁSOKAT ÉS SEGÍTJÜK A PROJEKTEK MEGVALÓSÍTÁSÁT.

A HÍD Pályázati Tanácsadó Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek mind az uniós, mind pedig a hazai költségvetési források elérésében, valamint további finanszírozási lehetőségekhez való hozzáférésben.

Szakértőink a forrásbevonási lehetőségek felkutatásától és a pályázati dokumentáció előkészítésétől kezdve olyan komplex tanácsadói tevékenységgel segítik ügyfeleinket, amelyek révén a megcélzott pályázati vagy forrásszerzési lehetőség összes pénzügyi aspektusát ki tudják aknázni. A szűken vett pályázati tanácsadói szerepen, illetve a projektmenedzsment tevékenységen túl, amennyiben szükséges, megszerezzük az elérhető legkedvezőbb finanszírozási forrást és kialakítjuk azt a szervezeti és jogi struktúrát, mellyel a legmagasabb mértékben kihasználhatóvá válnak az adózásban rejlő kedvezmények. Az elszámolási folyamat végéig szofisztikált pályázati jogi és pénzügyi munkával támogatjuk megbízóinkat, ezzel is hozzájárulunk a projektek eredményes és szabályos megvalósításához, valamint elősegítjük az elszámolásokhoz kapcsolódó későbbi jogviták elkerülését.

Pályázatfigyelés

Ügyfeleink jelentős mennyiségű időt és energiát takaríthatnak meg azzal, ha a pályázatfigyelést nem önmaguk végzik, hanem a megadott szempontok alapján a HÍD Pályázati Tanácsadó hozzáértő csapatára bízzák ezt a feladatot. Tapasztalt munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik és felkutatják azokat a pályázati és egyéb forrásszerzési lehetőségeket, amelyekkel partnereink hatékonyan fejleszthetik szervezetüket, vállalkozásukat.

Projektgenerálás

Az aktuálisan elérhető pályázatokon való részvétel, a projektjavaslatok elkészítése, valamint az akár párhuzamosan futó projektek menedzselése és az adminisztratív tennivalók zökkenőmentes ellátása rengeteg ráfordítást és speciális kompetenciákat igényel. Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik erőforrásaikat fő tevékenységükre kívánják koncentrálni, vagy esetleg nem rendelkeznek megfelelő számú, a pályázati tanácsadás területén járatos munkatárssal.

Pályázatírás
Átvállaljuk ügyfeleinktől a pályázatírással összefüggő összes feladatot, a felhívásban foglalt formai és tartalmi követelményeknek megfelelő pályázati dokumentáció összeállításától kezdve. Pályázati tanácsadás keretében segítünk az előírt adminisztratív, pénzügyi, adójogi, illetve jogi és egyéb szakmai kritériumok beazonosításában, valamint az ezeknek való megfelelésben. Folyamatos konzultáció mellett biztosítjuk a projektjavaslat elkészítését és annak határidőben történő benyújtását, továbbá szükség esetén elvégezzük a pályázat kiírója által kért kiegészítésekkel, módosításokkal, hiánypótlásokkal, illetve tisztázó kérdésekkel kapcsolatban felmerülő tennivalókat.
Projektmenedzsment és nyomon követés
Egy nyertes projektjavaslat átültetése a gyakorlatba optimális esetben minden kedvezményezettet elégedettséggel tölt el. Tapasztalataink szerint azonban a projektek megvalósítása és fenntartása során felmerülő adminisztratív, időközi és záró tevékenységek komoly kihívások elé állítják a projektgazdákat. Ezt a terhet is levesszük partnereink válláról, hogy csak az elért, pozitív eredményekre összpontosíthassanak.
Business hours: according to an agreed upon date

Address:1052 Budapest, Régiposta street 12. 1st floor 1/A

Tel/Fax: +36 1 318 1546

Email: iroda@hajdunemeth.hu

Hajdu & Németh ügyvédi iroda • 2012-2020 Minden jog fenntartva!